Jazykové tábory

V spolupráci s našimi partnermi pripravujeme letné a zimné jazykové tábory pre deti a mládež. Bližšie informácie už čoskoro.

01

Tábor pre najmenších

(5-8 rokov)

Ideálny prvý letný tábor so spaním bez rodičov pre tých najmladších dobrodruhov – Bubáčikov, ktorí ešte potrebujú viac pozornosti a trpezlivosti.

Bádatelia Bubáčikovia sú síce menší, no energia a odvaha im rozhodne nebude chýbať. S veľkou chuťou a zvedavosťou túžia spoznávať svet okolo seba, a preto im tábor Bubáčik  starostlivo ponúka príjemné zážitky tak, aby z toho mali svoju prvú pozitívnu skúsenosť. Čaká deti príbeh plný hravých nástrah, odkrývania záhad, tvorivých dielničiek a bezpečného šantenia sa, ktoré si deti do sýtosti užijú v sprievode zvedavých pátračov. Tábor je doplnený o zábavnú detskú angličtinu.

02

Tábor Native Junior

(8-12 rokov)

Obľúbený jazykový tábor pre mladšie deti, kde prídu do kontaktu s reálnou angličtinou, ktorá je o každodennej komunikácii, hrách a zábave. Angličtina sa bude lepiť na deti rovnako hravo a ľahko ako smiech a radosť z letných prázdnin. Jazykový tábor so zahraničnými aj slovenskými animátormi pre mladšie deti, ktoré prídu (možno aj po prvýkrát) do kontaktu s reálnou angličtinou, ktorá je o každodennej komunikácii, hrách a zábave. Native Junior je nabitý zábavným dobrodružstvom a popretkávaný primeranou dávkou angličtiny. Mladí, začínajúci aj pokročilejší angličtinári sa vydajú do rozprávkového lesa v Belianských Tatrách. V lese spoznajú život magických bytostí, s ktorými si užijú týždeň hravých zážitkov  – Chodník korunami stromov, relax v aquaparku Poprad.

03

Tábor Native Senior

(13-16 rokov)

Jazykový teenage tábor, kde sa zabáva a speakuje iba po anglicky. Najobľúbenejší jazykový tábor so zahraničnými lektormi, nasávajú všadeprítomnú angličtinu a užívajú si leto s rovesníkmi. Speakovať budú so zahraničnými lektormi a animátormi, ktorí už precestovali kus sveta a radi sa o všetkom pozhovárajú. Teenagere zistia, že angličtina a zábava idú v tomto tábore ruka v ruke – spontánne a s ľahkosťou, vo friendly atmoške.

Cenník

Individuálne

20 €
/ hod.

  • Profesionálny lektor
  • Termín po dohode
  • Prispôsobené požiadavkám
Skupina

18 €

  • Vybavenie učebne
  • Skupinová dynamika
Extra

25 €
/ hod.

  • Profesionálny prístup
  • Špeciálne pomôcky
  • Prispôsobený kurz na mieru